Фирми за почистване на мазета и тавани и най-често задаваните въпроси

На всеки собственик на жилище му се е налагало поне един път в живота си да прави голямо почистване на дома. Такова, най-често се случва, когато се нанасяте в нов дом, а в него са живели други собственици или когато напускате старото си местообитание. Има и още много други рутинни и ежедневни ситуации, но за тези по-големи и по-нареждащи случаи ще поговорим именно сега.

И така, кои са най-често задаваните въпроси, които може да възникнат, ако се наложи да наемете фирми за почистване на мазета и тавани, вижте сега:

Колко струва почистване на мазета в София?

Цената по почистване на мазе на територията на София ще се определя и зависи от няколко фактори. Те са: големина на помещението, количество или обем боклук за изнасяне (много пъти тук се случва мазетата да са задръстени, така, че дори вратата не може да се отвори); значение оказва и естество на отпадъците. И така, може да предложите, че огледа на място и обема боклуци за изнасяне ще ви даде максимално точна и прецизна оферта.

Колко струва услуга по почистване на тавани в София?

Цената за почистване на тавански стаи, зависи от няколко фактора. Те са: на кой етаж се намира таванската, дали има наличие на асансьор в жилищната сграда, количеството на отпадъците и вида им. При почистване на тавани е най-добре да се направи оглед на място.

Хубаво е да се разгледат страница с примерни цени за почистване на таваните в София. Разгледайте на страница: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte ориентировъчните цени за почистване на мазета и тавани.

Така ще добиете представа за това, каква информация е нужна, за да ви изготвят оферта с крайна или приблизителна такава.

Какво включва услугата за почистване на мазета и тавани?

Услугата на фирми за почистване на мазета или тавани в София включва екип от хамали и наличен подходящ транспорт. Събира се и се изнасят всякакви отпадъци в чували. Прави се цялостно почистване с измитане на помещенията, след почистване. Извършва се и извозване на боклуците до регламентирано депо или специализирано крайградско сметище.

Източник: Smetishte.com

Scroll to Top