Фирма за почистване на двор с идеи да актуализирате без ремонт

Прибирате се у дома и започвате да мислите, че ви става скучно, защото толкова много години тези тапети украсяват стените на спалнята ви, а полилеят отдавна е преминал от категорията Арт Нуво в рядкост?

И така, не е моментът да се кахърите за несвършеното. Време е да запретвате ръкави и да актуализирате тук-там с подръчни средства и без ремонт.

От Фирма за почистване на двор ни предоставят някои съвети и насоки. Вижте ги:

  1. Ново обзавеждане

Най-лесният начин да актуализирате апартамент е да актуализирате мебелите. Развихрете въображението си и обзаведете квадратни метри с мебели, за които отдавна мечтаете. Приятелите, които идват на партито за новодомци, дори няма да забележат, че стените са останали същите. Да, и вие сами вече няма да обръщате внимание на боклуците.

  1. Полилей

Сменете полилея и общият изглед на апартамента ще се промени в същата минута. Не е необходимо да купувате полилей от бохемско стъкло, всичко зависи от вашето въображение и финансови възможности. Дори малка лампа на нощното шкафче ще освежи стаята.

  1. Декор

Отидете в магазина за декорации, който продава вази, картини, рамки за снимки, декоративни свещи, предмети от ориенталската култура, часовници и изберете нови аксесоари, които ще украсят и преобразят вашия апартамент. Не се увличайте твърде много.

Всички нови елементи трябва хармонично да се вписват в един пъзел, а не всеки да съществува отделно в свой собствен стил. И, така рискувате да не актуализирате апартамента, а да го разхвърляте. За последно споменатите ситуации търсете услугите на фирма за почистване на двор.

  1. Озеленяване

Спомняте ли си, в трети клас по естествена история учехте, че дърветата са белите дробове на планетата. И така, саксиите са екологичен въздушен филтър във вашия дом. Освен, че почистват и овлажняват въздуха, те преобразяват и апартамента. Искате ли жилището ви да изглежда като африканска страна? Засадете палмово дърво в огромна саксия; деликатните теменужки ще превърнат къщата ви в градина, а плодовите мини-дървета ще ви потопят в атмосферата на Райската градина. Повече за това тук: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove.

  1. Завеси

Сменете завесите и ще видите как ще се промени цялостният интериор, а оттам и настроението ви. Възглавниците на дивана, калъфите за столове, хавлиите, покривките и салфетките също могат да бъдат сменени и изобщо не е необходимо да харчите пари за нови. Отворете стария скрин и изведнъж ще откриете куп подаръци, които някога са ви изглеждали ненужни. Може също така да вдъхнете нов живот на старите неща, които са били складирани преди години.

В заключение

Между другото, опитайте да покриете книгите с плат, който съвпада с някоя мебел, върху която искате да се съсредоточите. Това е трудоемък процес и ще отнеме много време, но основното в този бизнес е вдъхновението.

Източник: izvozvane.com

Scroll to Top