Защо и как моята навигация за кола знае, че има задръстване

В процеса на шофиране автомобилната навигация е конфигурация, която много собственици на автомобили ще използват.

Понякога, дори и да знаят маршрута, собствениците на автомобили все още искат да използват автомобилна навигация, за да могат да знаят конкретното задръстване и след това да могат по-добре да планират своя собствен маршрут.

Някои собственици на автомобили, обаче ще се замислят над въпроса: Как моята навигация за кола знае, че пътят напред е задръстен?

По този въпрос, потърсихме отговори и ето, каква може да се окаже причината:

Първо, пътната обстановка е първото нещо, за което отговаря пътната служба, защото камерите са на пътя. Ако там има пътната обстановка, камерата може да отрази навреме задкулисието на транспортния отдел, така че задръстванията също да бъдат по-навременни.

Що се отнася до някои навигационни системи, те обръщат голямо внимание или ще си сътрудничат с новините, публикувани от секцията за трафик, така че да могат да информират собственика на превозното средство навреме, а също така могат да предотвратят задръстванията по пътищата.

Второ, за много собственици на автомобили, ако попаднат на задръстване на пътя, те ще отразят задръстването на фона на навигационния софтуер, така че собственикът ще отрази повече фона и пътният участък ще се третира като трафик конфитюр. Пътен участък. За много ентусиазирани собственици, те активно ще изтеглят информация за трафика по време на шофиране, което не само ще намали сумата на паричния превод, но и ще го улесни, заедно ще предотврати повторното блокиране на други собственици, което също е удобно.

Наред с това текущата навигация за кола може да бъде изчислена от „големи данни“, за да се определи, дали даден участък от пътя е задръстен. Ако пътят е задръстен, скоростта на превозното средство ще бъде много ниска, когато превозното средство пресича пътя. Ако е бавна кола, може да е произволно, но ако всяка кола на пътя е бавна, пътят е много бавен. Може да е в претоварено състояние. Следователно също така е възможно да се прецени, дали пътят е задръстван въз основа на условията на шофиране на много превозни средства. Не е изненадващо, че вътрешните хора ще кажат: благодарение на много собственици на автомобили.

В края на краищата, когато преценяват, дали даден път има задръствания, много навигационни програми също правят прогнози, използвайки предсказуеми методи. Точно като прогнозата за времето, всеки пътен сегмент е натоварен в определени часове от деня или в кои дни от месеца е натоварен. Това може да се съди по голямото количество анализ на данни. Освен това е много ефективен и научен методът.

В заключение:

Вижда се, че автомобилната навигация може точно да покаже, че задръстванията не са случайни, а все пак много научни. По време на пътуването собственикът може също да се обърне към информацията от навигацията за кола, което също може да го улесни. За да избегнете по-големи задръствания.

Източник: БГАУТО.ЕУ

Scroll to Top