Защо България е предпочитана дестинация за инвестиция в недвижим имот

България продължава да бъде на водещата по избор на имоти, за тези, които искат да имат да инвестират парите си в недвижимо имущество.

Сред десетките държави българският недвижим имот са едни от най-атрактивните. Повече за тях може да видите на адрес: адреса на агенцията.

България със своите невероятни пясъчни плажове и 300 слънчеви дни годишно традиционно е била туристическа дестинация за много туристи. Може да си починете тук през цялата година.

В южната част на страната ще откриете широки златни плажове с кристално чиста вода. През зимата България ще ви предложи ски курортите си.

Трябва да се отбележи, че ценовата категория на българските курорти е много по-ниска от тази на европейските си колеги.

В тази красива страна има много минерални извори с топла и студена минерална вода. На цялата територия на България ще откриете и множество спа-салони.

България ще ви удиви с красивата си непокътната природа. Уникалните екосистеми и биоразнообразието.

Времето в България е топло и слънчево, климатът е мек.

Често дори самите българи са топли, приятелски настроени хора, учтиви и общителни.

България привлича не само със своята красива, богата природа и чиста екология. Недвижимите имоти в България са сравнително евтини, красиво разположени сред китни природни красоти или исторически места. Много изгодни са сделките за недвижими имоти, чрез агенция за недвижими имоти.

В момента цените на имотите в България, както и данъците при закупуване и притежаване на собственост, остават сред най-ниските в Европа.

Дори, когато става дума за по-висок клас – луксозни имоти. Това е друго тяхно предимство!

 

 

Scroll to Top