Бар столове от кожа – как да се почистват

Когато се занимавате с изкуствена кожа бар столове, трябва и коректно да се грижите нея.

Вниманието и ежедневните грижи ще намалят риска от повреди.

Това е така, защото повечето изкуствена кожа в бар столове е с много тънки тъкани, това е така, защото този вид плат дарява много повече комфорт и също е много лек. Това е особено важно за бар столове, които изискват намаляване до минимум на тежестта, защото рамкирането така и така се прави с метал или твърда дървесина. И двете са тежки, затова повечето производители се опитват да облекчат тази тежест, чрез използване на олекотена изкуствена кожа тъкани!

За да се погрижите с внимание за изкуствената кожа трябва да се използва добър балсам за предотвратяване на напукване и загуба на структура.

Изкуствената кожа е мека на допир, както споменахме вече лека е, но и много не устойчива на драскотини, пукнатини и налягане. Ето, защо е много важно правилното почистване. Такова ще предотврати всичко това, което се случва на по-късен етап.

Съществуват някои домашни техники и продукти, които могат да помогнат в грижа по изкуствената кожа и да дадат невероятни резултати:

Първо, избършете със суха кърпа, а след това, използвайте няколко капки бебешко олио със суха гъба и почистете много внимателно. За целта вашите изискани бар столове, трябва да бъдат поставени в близост до отворен прозорец или врата, за да се позволи на въздушния поток да изсуши напълно.

Не забравяйте да използвате специален продукт, в грижа за изкуствената кожа. Такава техника е невероятна, когато става въпрос да се отървем от петна, мръсотия и прахови частици, които са много устойчиви и остават по материята на мебели от изкуствена кожа.

Scroll to Top