3 златни правила, за да научите нещо

Скоростта, с която се учим на всичко може да определи качеството на живота ни. За да подобрите скоростта на работното място, вижте за модел на лаптоп: HP ALL-IN-ONE ЛАПТОП 23.8„ I5 1TB 920A 2GB WINDOWS 10, от адрес:

https://www.office1.bg/HP+ALL-IN-ONE+%D0%9B%D0%90%D0%9F%D0%A2%D0%9E%D0%9F+23.8%60%60+I5+1TB+920A+2GB+WINDOWS+10-c4807-a2035200075/.

Сега не обещавам чудеса тук. Всеки трябва да добави към работата си, потта и кръвта, за да стигне до мястото, където иска да бъде.

Ако сте решили да вземате тези 6 рамкови форми присърце и да го прилагате в процеса на обучение ще получите много по-бързо очаквания резултат:

  1. Знайте изход

Останалата стъпките, които следват са безполезни, ако не направите тази стъпка. Попитайте всеки успешен човек в съответната индустрия и всички ще ви кажат, че са имали ясна, конкретна визия за това, което искат да постигнат.

„Поставяне на цели е първата стъпка в превръщането на невидимото във видимото.“ – Тони Робинс

Да речем, че сте искали да научите нов език. Помислете как бихте се почувствали, ако ви се налага да говорите испански свободно, днес.

Какви възможности ще бъдат достъпни, ако говорите свободно?

Какво бихте направили, ако можехте да говорите този език свободно точно сега?

Ще имате по-дълбока връзка със семейство / приятели? Разширете бизнеса си? Наслаждавайте се на пътуванията си повече?

Тази визуализация ще е от полза за определяне на целите и упражнение на мозъка. Това позволява да набирате скорост и енергия, за да преместите планини.

По-важното е, че ви помага да разберете себе си „защо“ за това специфично умение или знание, което искате да придобиете стоят още:

защо-как-какво

Всеки може да разбера как и какво, с количеството информация, която е на разположение онлайн. Но само вие можете да разберете „защо“. Направете проверка тук:

http://sport-z.eu/item/34-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B0.

  1. Модел на най-доброто

„Добрите художници копират. Великите художници крадат. „- Пабло Пикасо

Без значение какво искате да научите или да направите, има някой в ​​света, който вече е постигнал това, което искате.

С други думи, няма смисъл да се преоткрива колелото.

Много велики лидери са доказали, че най-бързият начин да овладеят никакви умения, стратегия или цел в живота е да моделират тези, които вече са подправили пътя напред. Ако можете да намерите някой, който вече получава резултатите, които искате и предприема същите действия, които другите предприемат, може да получи същите резултати.

Няма значение, на каква си възраст, пол или фон е. Моделирането дава способността да са първи и да следват мечтите си и да постигат повече в много по-кратък период от време.

В днешното информационно възраст, наставници и треньори могат да разказват историите си под формата на биографии, книги, видео. Всичко това е в изобилието от знания, които са на разположение за тези, които го търсят. Има десетки решения, като например яснота за предприемачите; креативен живот за фотографи или пътуване, за да помогне на изучаващите езици.

Ако го потърси, ще намерите.

  1. Потапяне, потапяне, потапяне

Помниш ли, когато за първи път научи как да шофираш?

Когато за първи път започна, най-вероятно е имал хиляди неща, които минават през ума.

Това е така, защото не сме достатъчно потопени в началото. Но след като сте зад волана за 100 път, ние вече не трябва да се мислим за малките детайли, а най-вече на светлини или колко е трудно, на мускулна памет. Всички те в комбинация изпълняват едни и същи функции.

Едно проучване, направено измежду професионални цигулари, затвърждава закона на потапяне и правилото за 10 000 часа популяризирано от Маколм Гладуел. Разликата между „добри“ и „професионални“ играчи е 2000 часа (10 000 в сравнение с 8000).

Точно така 10 000 часа са правили.

Докато правилото за 10 000 часа все още се обсъжда от някои учебни експерти, тезата е подплатена и от факта, че потапянето чрез повторение на дадена задача е единственият начин за постигане на майсторство! Няма лесни неща.

Scroll to Top