5 неща, на които да обърнете внимание за вашия онлайн бизнес

Какво знаеш за дигиталният маркетинг. Какво се крие зад неговата терминология? Ако сега имате нужда от сео оптимизация и изпработка на оналйн магазин, то значи и информацията по-долу може да ви е от полза:

Както всяка индустрия, дигиталният маркетинг има цял набор от термини и съкращения, които звучат като на различен език, така и на цифрови маркетинг по 101 термини, които са от съществено значение за всеки, който търси начини да бъде част от областта. Можете да ги търсите, но знаете ли как да ги прилагате?

Уеб дизайнът е субективно нещо, но измерването колко много хора предприемат действия, когато достигнат вашия сайт е лесно измеримо. Всичко зависи от наличието на уеб сайт, който води до реализация. Знаете ли как да се създадете фуния? Тя започва с целевата страница. Вероятно не една страница, но няколко страници в зависимост от рекламата върху която ще се кликва.

Обърнете внимание и на социалните медии. Социалните медии се развиват толкова бързо, че експерти от индустрията, трябва да четат последните доклади почти всеки ден.

Това каква е била най-добрата практика миналата седмица може да се е променило. Оптималните размер на изображението, правила за това какво да се поставят в заглавие или да включва в графичен файл.

Какво ще кажете за социалните медии и рекламни платформи?

В първите дни на дигитален маркетинг Google е всичко, което е необходимо да знаете. Днес това е Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, а от по-скоро и Instagram и Pinterest. Всички те имат своите вътрешни правилни. Всяка платформа има своя собствена реклама. Всичко това се отчита по различен начин. Изграждане на реклами и разбиране алгоритъм за всяка платформа е монументална задача.

Проблемът не е, че не можете да научите всичко, а в това, че е нужно време. Вие имате бизнес, които трябва да се развива и да върви напред, затова най-добре наемете специалист, който да се бори за seo оптимизация за първи места в гугъл.

Ефективният дигитален маркетинг изисква доста голям бюджет. Ако наемете експерт, това може да ви помогне да получите най-добрата възвръщаемост на инвестициите.

Scroll to Top