Какво казва чанта за вас

Изборът и носенето на дамска чанта може да бъде цяло изкуство. Наред с това много психолози имат своите тълкувания, какво показва не само видът на чантата, но и начина, по който я носим.

Доверете се на тяхното мнение и научете какво казва чантата за вашата личност.

Етно мотиви – обичате от всяко място, където ходите да купувате чанта. Дали е в селски стил или с етно мотиви, дали има индиански, китайски или ромски изображения, тя е чудесна за всеки ден. Тази чанта може да ползвате за пазар, за разходка, дори за плажа.

Ако търсите чанта, в която да поместите цялото домакинство, то може да се нуждаете от огромен куфар, но едва ли ще искате да заприличате на клошар. Понякога може да ви се струва, че искате да вземете със себе си целия арсенал гримове, а наред с това да поместите шише с вода. Какво се случва обаче, ако някои ви поиска ножичка или химикал. Не може да носите навсякъде и всичко от първа необходимост. Все пак не сте „охлювче“ или костенурка, за да ходите с дома на гърба. Изберете си чанта, която има достатъчно капацитет да помеси всичко, когато се налага, но в същото време може да се прибира и да бъде малко дамско портмоне. Второто, в случаите, когато няма с какво толкова да я напълните.

Артистичен чанта – Вашата уникална чанта крещи „Аз съм художник“ и така прави целия ви вид. Може ли да се появите с нестандартни и творчески интелигентни решения. Може би искате да пишете стихове в свободното си време или да рисувате на платно или двете. Или може да искате да впечатлите всички момчета с умението си да свирите на китара. Хората ви наричат ​​луд/а и вие се гордеете с това. Да бъдеш нормален не е „вашата чаша чай“ и сте се отказали отдавна. Един истински артистичен дух, който искате трябва да е лесно разпознаваем със стил на обличане. Такъв е човек с голям творчески наклон дори ако това означава разходка сред скулптурите на Франция.

Раница – ако обичате този тип чанта, то значи не си падате много по излишно суетене. Вие носите само това, което за вас е компактно. Всичко като любимото червило, балсам за устни и очна линия, пари, мобилен телефон и ключове стои в лъскава чанта. Може ли да чувствате свободно ръце или предпочитате да търсите стил по всяко време. Може би дори, отдавна сте завършили колеж, но раницата е останела един от любимите аксесоари. В това няма нищо лоша, а ако я съчетаете с правилните дрехи ще бъдете неотразими. Започнете с избора на рокля НИКОЛ.

Подпис на главен изпълнителен директор – Вие носите класически, добре структурирана чанта с необходимите елементи. Вие сте много наясно с вашия образ и бихте искали да ви възприемат за елегантна личност.

Парти чанта – Вие сте много социален и декориран човек. Можете ли да сте много заети, но никога не се притеснявате за нещата от първа необходимост, предпочитате да се грижи за вашите лакомства, вместо да носите цял арсенал домакински пособия.

Scroll to Top