Как да увеличите онлайн продажбите на вашия сайт

Трафикът към вашата електронна търговия на уебсайта тече свободно, но конвертиране ли интересът в реални продажби? Ето, какви съвети дават специалистите, за да увеличите продажбите си онлайн, превръщайки уеб посетителите в клиенти с помощта на изработка на сайтове.

Много сайтове за електронна търговия високо класират в търсачките и получават много трафик, но постигат нисък процент на реализация, когато става въпрос за продажба онлайн. Има много възможни причини за това. Всичко може да започне от ценообразуване и продукти до управление, навигация и сигурност. Може да имате два сайта с едни и същи продукти в точно една и съща цена, но те ​​ще получават различни суми от бизнеса, защото такива въпроси с лекота използват и доверие.

Подобряване навигацията на вашия сайт със seo оптимизация на сайт.

За да се насърчи посетителите на сайта да купуват от вашия уебсайт, трябва да имате много добре изразени, чист и ясен поглед. Навигацията е абсолютно наложителна. Ако хората намерят вашия сайт за неудобен или тромав и не могат да намерят това, което искат, те ще отидат на друго място и няма да се върнат. Уверете се, че електронната търговия разбира това от самото начало.

Удобството за потребителя е важно. Трябва да се запази всичко просто, професионално и последователно. Вие не можете да си позволите да правите правописни грешки. Важно е също да се пазят нещата, колкото е възможно. Трябва да използвате очевидни имена раздел и напомняния на потребителя. Използвайте силен призив за действие, за да ги купуват.

Трябва да намалите броят на кликванията от началната страница, за да достигне до касата. Целият процес на закупуване трябва да бъде възможно най-бърз. Това означава да не се принуждават потребителите да откриват сметка, за да си купят нещо, а не да се налага много ненужна информация.

Изграждане на доверие с посетителите на уебсайта

Много по-лесно да се изгради доверие, отколкото трябва да се възстанови загубено такова. Важно е да получите всички елементи. Въпреки това, някои малки предприятия с онлайн присъствие за повече от десет години не могат да бъдат съвсем прави. Няма причина, поради която не може да се направи нещо; консултирайте се с вашия електронната търговия уебсайт разработчик или дизайнер за това, което се променя, можете да направите, електронната търговия на уебсайта за увеличаване на онлайн продажбите.

Онлайн бизнесът не разполагат с лице за контакт с клиенти, така че те трябва да намерят други начини да предадат достоверни факти. Трябва да се опитате да получите колкото се може повече акредитации като възможни за професионална организация. Присъединете се към местните бизнес групи, които да показват, че вие сте част от местната общност. Включете потвърждения, препоръки и казуси от клиенти на вашия сайт или онлайн магазин.

Опитайте да персонализирате сайта си колкото е възможно повече и имайте реални хора. Когато има никакъв контакт лице в лице е добре да има човешки елемент на всеки уеб сайт за електронна търговия, това изгражда доверие.

Scroll to Top