Стилни флорални дрехи – топ критерии да избираме

Съществува такова изобилие в магазините за плажни рокли, където дори да знаете, какво точно търсите ще се загубите измежду рафтове и закачалки.

В старта на лятото, всички ние трябва да сме подготвени за фронтален масив от плажни рокли, в които да се покажем най-добрите. По време на горещите летни месеци и в търсене на дълга или къса рокля, без презрамки или с оглавник на шията, може да избирате между ДВОЙНА РОКЛЯ ЦВЕТЯ с флорални мотиви, точки или различни нюанси на цвят, спокойни пастелни или ярки цветове.

Ако искате да сте шик може да се спрете на макси рокли. Ако ви се иска да сте на плажа може да имате макси рокля в обикновен бял стил и с повече ефект на вашия тен. Алтернативно, ако предпочитате животни или флорални щампи, добавете стилен чифт големи обеци и покажете различен поглед, който ще минимизира и елиминира излишното, създавайки спокойствие и свобода.

Полезни съвети, за да изберете комплимент за вашата фигура:

Много от нас мислят, че дългите рокли макси отговарят само на високи и стройни дами, обаче, това не е непременно вярно. Има толкова много възможности за избор на макси рокли. Не е никак трудно да се спрете на стил за всеки тип тяло, които да следва извивките на тялото.

  1. Ако имате извита форма или ако сте по-пълно натура може да изберете модел обикновена кройка или без презрамки. И двата вида следват тялото, но трябва да избягват хоризонтални ивици, тъй като това може да направи тялото по-широко.
  2. Ако сте дребни на ръст макси рокли може да ви смаже, но ако изберете внимателно и за плажа макси рокли създават впечатление за по-висока талия или плътен цвят, а това работи брилянтно, за да даде илюзия за дължина.
  3. Ако сте с крушовидна форма, дреха в по-тъмен нюанс или макси рокля с украсени формовани цветове ще привлече погледа към горната част на тялото.
  4. Жените с голям бюст имат много възможности да избират от рокли за плажа. Формата, дължината и стилът с V-образно деколте могат да добавят повече баланс. Рокли с дебели презрамки и сатенен блясък са брилянтни в покриващи презрамките на сутиена и ви дава допълнителна опора.

Scroll to Top