ГИД в подовите настилки за дома

Подът полага основите за стил и функционалност във всяко едно помещение. Помислете за вашия начин на живот и разходите при избора на правилното повърхността за вас.

Кухнята е центърът на дома, където ще се готвите семейни ястия и се събирате с най-близките лица. Настилките в това така заето място трябва да издържат тежък пешеходен трафик, отпаднали ястия и разливи в изобилие. Но те също така трябва да се отдадат на вашата жажда за стил. Как да изберем? Започнете с тези съображения.

Lifestyle – в дома, ти си звездата и собственик на шоу изборите. Сега е твоят момент да избереш паркет, ламинат или друга подова настилка, която да устрои на износване. Ако в дома има малки деца или планираш в близките години такива, то не плъзгащи подове са важни за безопасността.

Стил – изборът на идеи за дома и конкретно под допълват интериора, независимо дали това е селски и провинциален стил или авангардни, съвременен. Помисли за размера на кухнята, както и съществуващите цветове, текстури и модели. В случай, че разполага с голяма повърхност, то неутрален фон или ярка фокусна точка може да е добро начало.

Комфорт – ако прекарваш часове на краката мекотата и еластичността на подовата настилка биха се отразили благоприятно. Подове с плочки, например, може да са неприятни за дълги периоди от време. Дървото е по-добре за намаляване на умората на крака, а такова се пресъздава в масивен паркет Сукупира. И еластични подове, с тяхната еластичност, са най-удобни за краката. Каквото и да изберете, мека постелка или килим могат да добавят комфорт. Звучи добре. Помисли и за тази алтернатива.

Лесно почистване – между хранителни разливи, трохи и други остатъци, характерни за кухня, трапезария, хол и всекидневна, помисли за минимум времето, прекарано в поддръжка. За целта избери материал, който е лесен за почистване, устойчив на вода и не склонни към оцветяване.

Цена – ако планираш прекрояване, бюджетът вероятно се разделя сред плотове, шкафове, осветителни тела и др. Тогава къде е мястото за истински удобна настилка за пода. Спри се на ламинат. Не забравяй, че допълнителните разходи могат да се прилагат, включително подложка, доставка, монтаж и отстраняване и изхвърляне на предишен ламиниран паркет.

Чудиш ли се още кой тип етаж трябва да избереш за своята кухня? Проверете и открий плюсовете, минусите и най-добрите приложения за всеки от типовете на разположение.

Scroll to Top